Певицата купонясва, но без любимия мъж Емануела събра на своя рожден

...
 
Певицата купонясва, но без любимия мъж
Емануела събра на своя рожден
Коментари Харесай

Скъса синджира! Емилия шитна Башур и не погледна назад

 
Певицата купонясва, само че без обичания мъж

Емануела събра на своя рожден ден куп сътрудници, измежду които Емилия, Цветелина Янева и прясно разграничената Ариа. На 8 ноември тя стана на 41 години и чества в прочут столичен ресторант със наложителните за този отрасъл салфетки, чупки в кръста и секси тоалетчета. Емилия, която стана майка на трето дете през февруари тази година призна, че от дълго време не се е забавлява по този начин шеметно.



" От дълго време не бях излизала ей по този начин просто, без да съм на работа. Разбираемо за какво. Снощи беше една вечер изпълнена с доста смях, песни и диалози до 6 сутринта с всички сътрудници ", изясни Емилия, представена от Hotnews.bg.

Всъщност Емануела чества двоен празник, тъй като с изключение на рожден ден, има и имен, а към купонясващите се е включила и друга млада майка -Десислава, спретната в къса синя рокля. Според астролозите, дамата Скорпион е привлекателна и омагьосваща, борбена и упорита. Всичко това с цялостна мощ важи за Емануела, безапелационни са почитателите. на изпълнителката.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР